Fotografii botez Ioana

In weekend-ul trecut i-am facut fotografii unei domnisoare foarteee dragute. Ioana. Asa o cheama acum. Da, a fost botezata. Si am facut fotografii la botezul ei.

Cand am ajuns am gasit-o dormind. Nu cred ca doarme nimeni mai frumos decat dorm copii. La varsta ei nu este ceva anormal sa doarma mai toata ziua. Iar daca toti copiii ar dormi si noaptea parintii ar fi mai putini obositi. Stiti si voi de ce.

Ioana mananca si doarme, mananca si doarme. Asa fac toti copiii. A! Si creste. Pe zi ce trece. Creste, creste, creste. Asta mi-au spus-o parintii ei, ea era ocupata cu somnul. 🙂 Si de la o zi la alta este si mai frumoasa. O sa vedeti in fotografiile pe care le-am facut cat de frumoasa este si ce ochi negrii are.

Cum la sesiunea foto trebuia sa fie si ea prezenta, a trebuie sa o trezim. Nu a fost greu deloc sa o trezeasca, dormea de ceva timp. Dar nu a rezistat mai mult de o ora jumătate treaza si a inceput sa dea semne ca ii este foame.

Ei bine, in acest timp a fost foarte cuminte si s-a comportat ca un model cu experienta. A zambit, a stat nemiscata, s-a jucat.  Dupa o ora si ceva de fotografiat a inceput sa i se faca foame. Nu a avut rabdare sa termine tot lapticul ca a si adormit imediat. Chiar asa de plictisitori am fost noi pentru ea? 😀

Daca cercetatorii britanici nu au descoperit ca cei mici recunosc vocea mamei chiar si cand au doar cateva luni, ar trebui sa ii anunte cineva, sa nu se apuce sa cerceteze asta. 🙂
Stiu ca multi cunoasteti asta, dar tot ramai . . . . .  cand copilul se opreste din plans ca a auzit in camera vocea mamei si incepe sa o caute cu privirea.