Partyyyy si fotografii de nunta

As vrea ca fiecare weekend sa-l incep scriind aici, pe blogul de fotografii de nunta. Cu o cafea buna. Ce inseamna buna va voi povesti mai tarziu. Voi avea ocazia sa servesc o cafea proaspata si bine facuta. Iar langa cafea, blogul meu de fotografii si cu fotografii de nunta, este nevoie si de o melodie sau de o muzica la fel de buna ca si cafeaua.
Nu se intampla prea dea asa. Este ora 10:30 si nu este nici weekend, este luni. In weekend am pregatit fotografiile de mai jos. Am editat si am baut cafea. Muzica…mai putin pentru ca mai dormi si vecinii.
Dar azi profit, chiar daca este luni, chiar daca weekendul este departe. Acum beau cafea. Scriu si scriu ce vreau eu. 🙂

Nunta Cristinei si a lui Bogdan este ultima nunta de anul trecut pe care am fotografiat-o. Pentru mine nunta lor a fost un exemplu de: Uite ca se poate si altfel!. Mi-au demonstrat ca poti zambi toata ziua si ca te poti bucura de ziua nuntii asa cum ai visat inainte. Mie mi-au demonstart ca toata ziua a fost ziua lor si au reusit sa traiasca fiecare clipa asa cum multi viseaza. Au reusit sa uite de griji (sau cel putin asa mi-au lasat mie impresia), de stres si sa nu dea atentie micilor scapari legate de organizare. Un factor important pentru o petrecere reusita sunt si prietenii. Veti vedea asta mai jos.

 

 

 

 

 

Fotograf de nunta : Cristian PARASCHIV